Zootropolis WINACTIE

Sinds 22 juni ligt ZOOTROPOLIS in de schappen, een film over een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde om het mysterie op te lossen.

Om deze release te vieren mogen wij namens The Walt Disney Company Benelux een dvd én een Blu-ray van deze film weggeven! Wil jij kans maken? Dat hebben we heel eenvoudig gemaakt. Laat je gegevens achter, beantwoord de vraag en geef je eventuele voorkeur aan:
Welke Brit, bekend van zijn BBC Serie Luther, heeft de stem ingesproken van Chief Bogo?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 juli 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best gaan doen om de dvd en de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 juni, 2016