Zootropolis WINACTIE

Vanaf 17 februari draait Zootropolis in de bioscopen. Een film over een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde om het mysterie op te lossen. Heb jij zin om naar deze heerlijke avontuurlijk animatiefilm te gaan? Wij mogen van The Walt Disney Company namelijk twee setjes van 2 vrijkaarten voor de film weggeven! Daarbij doen we ook nog eens een pimpon pen en pin badges.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n setje? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Oscarwinnaar is in de originele Engelse versie van Zootropolis verantwoordelijk voor de stem van Mayor Lionheart?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best gaan doen om de vrijkaarten voor de releasedatum bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 februari, 2016