Zuidas WINACTIE

Sinds 26 juni ligt de Nederlandse advocatenserie Zuidas in de winkelschappen en wij mogen twee exemplaren weggeven op dvd!

Advocaat worden op de prestigieuze Zuidas, daar dromen rechtenstudenten van. Een topsalaris, status, miljoenendeals en ongelimiteerd gin tonics drinken in exclusieve clubs op kosten van kantoor met collega’s die al snel je vrienden of meer worden. De net afgestudeerde rechtenstudent Sabia (Jouman Fattal) zet alles op alles om daar een plek te bemachtigen en te behouden bij één van de beste advocatenkantoren, Van de Sande Grinten Meijer, kortweg VDSGM. Als jonge ambitieuze advocate krijgt Sabia te maken met een ongekend machtsspel in de statusgevoelige wereld van de Zuidas.

Wil jij kans maken op deze Nederlandse serie waarvan die we twee keer weggeven in samenwerking met Just Entertainment? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noortje Herlaar was dit jaar ook in een andere Nederlandse serie te zien waarin ze een belangrijke rol speelt naast Nasrdin Dchar. Welke serie is dat?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd-box bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 juli, 2018

  Trailer

  Meer lezen over