Gamedomein is officieel online

Rond de tijd dat onze webmaster, Roel van Lierop, zich vol passie op het maken van de site voor Filmdomein stortte, ontstond ook het idee voor Gamedomein. Films en games, twee werelden die eigenlijk in niets met elkaar te maken hebben. Voor ons is de enige gemeenschappelijke factor Roel. In zijn enthousiasme bij het maken van Filmdomein.nl ontstond het idee voor Gamedomein.net. En zo is de site in basis vrijwel hetzelfde, wat qua onderhoud natuurlijk erg voordelig is. Namens het gehele team van Filmdomein willen wij Roel en zijn team erg veel succes wensen met Gamedomein. Het officiële persbericht volgt hieronder. De site van Gamedomein is voor de bezoekers van Filmdomein eenvoudig te bereiken via het gamecontroller icoontje rechtsbovenaan.

Wijchen, 1 juni 2015 – Na een lange tijd van intensief programmeren, testen, optimaliseren en het neerzetten van structuur is de website van Gamedomein klaar om de wijde wereld in te trekken. Met ons team dat bestaat uit één dame en vier heren gaan wij proberen om onze bezoekers te voorzien van eigenzinnige content die interessant blijft om te lezen. Omdat wij al druk bezig zijn op diverse sociale netwerken met een flink oplopend bereik zullen wij ook nieuwe content blijven verspreiden op Youtube, Facebook, Twitter, Tumblr en Instagram.

11014966_1407360279589073_7069984827838718484_n

Gamedomein zal in de eerste week in het teken staan van de introductie van ons team en de geschiedenis van onze redactie. Daarna staat de E3 op het programma waarbij wij gaan zorgen dat onze bezoekers een volledig beeld krijgen van al het nieuws uit Los Angeles. Naast het nieuws gaan wij onze bezoekers meenemen in de wereld van gaming door alle facetten van de wereld van gaming te belichten.

Bij het recenseren van materiaal heeft het team ook de mogelijk om de publicatie te koppelen aan een webshop met de naam lootdrop.nl. Indien de game of hardware te bestellen is bij lootdrop.nl gaan wij een link plaatsen naar het juiste product of de juiste productgroep wanneer wij een multiplatform-titel recenseren. Zo hopen wij de verkoop van het desbetreffende product te kunnen stimuleren. Inmiddels hebben wij al zo’n 8000 bezoekers op ons netwerk mogen verwelkomen en wij verwachten een flinke groei naarmate ons bereik groeit.

Voor meer informatie over Gamedomein verwelkomen wij U graag op het volgende web-adres:
http://www.gamedomein.net. Heeft U vragen over de website of over Gamedomein kunt u contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Roel van Lierop,
PR Manager Gamedomein

Web: http://www.gamedomein.net
Email: info@gamedomein.net

logo-domein

1 juni, 2015

Meepraten over dit artikel

Geef een reactie