1992 WINACTIE

Sinds het einde van november ligt 1992 in de winkel. Hierin zien we hoe Italië naar de rand van de afgrond werd gebracht toen een grootschalig strafrechtelijk onderzoek de vele corrupte praktijken in de Italiaanse politiek een halt probeerde toe te roepen. We volgen zes Italianen wiens levens zijn vervlochten met de politieke, maatschappelijke en sociale aardbeving die het onderzoek teweeg bracht. 1992 is een razendsnelle, op waarheid geïnspireerde serie die ons terugbrengt naar het Italië van 1992, waar ‘schone handen’ vaak allesbehalve schoon waren en ‘Tangentopoli’ een goed leven beloofde aan al wie de regels volgde. Met dank aan Lumière mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze serie weggeven.

Lees hier de recensie van 1992.

Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij kans maakt op de deze serie? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en lees onze recensie. Geef vervolgens antwoord op de volgende vraag:
Welk lid van de Socialistische Partij werd op 17 februari gearresteerd op verdenking van corruptie?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 december 2015, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de serie bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 december, 2015

Meer lezen over