1993 WINACTIE

Vanaf 29 augustus ligt 1993 in de schappen. 1993: Make Italy Great Again gaat verder waar 1992 is geëindigd.

Rome, 30 april 1993. Een dolle menigte gooit munten naar een Italiaanse politicus. Het is nu ieder voor zich in een broeierig Berlusconi-tijdperk. Zes Italianen spelen de hoofdrol in dit sexy en spannende vervolg op 1992. Leo droom van een groot politiek avontuur, maar moet de restanten van zijn reputatie en woelige verleden proberen weg te werken. Pietro staat op het punt alles van waarde in zijn leven te verliezen, maar schept tegelijk veel plezier in politieke steekspelletjes. TV ster Veronica heeft alles wat ze wil, maar is het dat allemaal wel waard? Inspecteur Luca verzet zich tegen enige vorm van macht terwijl zijn gezondheid achteruit gaat.

1993 lijkt de laatse kans om de Tweede Republiek eindelijk te verwezenlijken. Een strijd op alle fronten.

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij drie dvd exemplaren van deze serie vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur speelt in 1993, in navolging van 1993, de rol van Leonardo Notte?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 augustud 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 augustus, 2017

Trailer