Lumiereseries.com

Onlangs lanceerde Lumière met lumiereseries.com een kwalitatief digitaal alternatief voor haar eigen dvd en Blu-ray releases. Lumiereseries.com is een EST (electronic sell-through) platform waarop je Lumière series digitaal kunt aankopen en gemakkelijk en onmiddellijk bekijken in HD kwaliteit. Toonaangevende Scandinavische series en andere gerenommeerde internationale drama- en crimeseries maken van lumiereseries.com een aantrekkelijk platform.

Om de kijkervaring te optimaliseren wordt het platform ondersteund met een app voor zowel iOS als Android. De Lumière app maakt het enerzijds mogelijk mobiel series te kijken op je tablet of smartphone; anderzijds kun je vanuit de app ook Airplayen of Chromecasten naar je televisietoestel.

Een aangekochte serie blijft toegankelijk in Mijn Series en is onbeperkt te bekijken in België en Nederland (en binnenkort ook wereldwijd). Je kunt Mijn Series beschouwen als je persoonlijke online videotheek, het online equivalent van je dvd-collectie.

Lumiereseries.com biedt een kwalitatief digitaal alternatief voor de dvd en Blu-ray (HD kwaliteit) releases van Lumière. Wachten op een televisie-uitzending of een andere digitale speler om bij te zijn met het nieuwste uit de Lumière catalogus is vanaf nu verleden tijd. Simultaan met de dvd/Blu-ray release is een serie voortaan ook online op lumiereseries.com te koop.

Momenteel staan er al twintig series of 34 seizoenen op het platform, goed voor 291 afleveringen. Er is gekozen voor de sterkste series van het afgelopen jaar, aangevuld met de voorgaande seizoenen van die series. Het aanbod wordt maandelijks uitgebreid, want Lumière beoogt haar volledige serie catalogus online te koop aan te bieden.

De eerste twintig minuten van elk eerste seizoen zijn trouwens gratis te bekijken.

Het startaanbod op lumiereseries.com bestaat uit diverse series waarvan wij eerder al een recensie schreven, lees deze door te klikken op de link:
– Follow the Money seizoen 1seizoen 2
– Nobel
The Young Pope
The Fall
Acquitted
– Midnight Sun
– Occupied
Springvloed
1992
The Team
The Bridge
Rebecka Martinsson
maar ook Dicte, Thicker than Water, Mammon, Trapped, The Legacy, Gomorra, The Code en Beck.

16 juli, 2017

Meer lezen over

Meepraten over dit artikel

Eén reactie op “Lumiereseries.com”

  1. […] Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link. […]

Geef een reactie