A Prayer Before Dawn WINACTIE

Vanaf 24 mei is A PRAYER BEFORE DAWN in de bioscopen te bewonderen. Dit is het waargebeurde verhaal van Billy Moore, een Britse gevangene in één van ’s werelds gevaarlijkste gevangenissen: Klong Prem, het beruchte ‘Bangkok Hilton’.

In de Klong Prem gevangenis gelden er tien regels. Breek je er één, dan is het heel waarschijnlijk dat je doodgaat. Breek je er geen, dan is het zeker dat je sterft. Dit is het waargebeurde verhaal van Billy Moore, een Britse gevangene in één van ’s werelds gevaarlijkste gevangenissen: Klong Prem, het beruchte ‘Bangkok Hilton’. Vechtend voor zijn leven besluit Billy zich aan te sluiten bij een leermeester in de dodelijke gevechtskunst Muay Thai Boxing om zich zo een weg naar de verlossing te knokken.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij twee setjes vrijkaarten voor deze film weggeven. Wil jij zo’n setjes winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film gooide regisseur Jean-Stéphane Sauvaire in 2008 hoge ogen op het Filmfestival van Cannes?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 mei, 2018

Trailer