A Rainy Day in New York WINACTIE

Vanaf 29 augustus is A RAINY DAY IN NEW YORK in de bioscopen te zien. Een romantische komedie over een jong stel wiens romantische trip naar New York een andere wending neemt dan ze hadden verwacht.

Met een sterrencast bestaande uit o.a. Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber, vertelt de romantische komedie het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York, weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend in een ingewikkelde puinhoop. De film is de derde samenwerking tussen Allen en de vermaarde, met een Oscar bekroonde cameraman Vittorio Storaro.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment twee pakketjes weggeven, met niet alleen een setje vrijkaarten, maar ook de Blu-ray’s van Woody Allen-films Midnight in Paris en Blue Jasmine! Wil jij zo’n setje bemachtigen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende multiple choice vraag:
Hoeveel films regisseerde Woody Allen tot nu toe (inclusief zijn nieuwste film, A RAINY DAY IN NEW YORK)?
A: 30
B: 40
C: 50

Let op:
De actie loopt tot en met 31 augustus. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en Blu-ray’s bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  24 augustus, 2019

  Trailer