After the Storm WINACTIE

Sinds 30 augustus ligt AFTER THE STORM in de schappen. “Ben je geworden wie je wilde zijn?”, vraagt zijn zoontje aan Ryota (Abe Hiroshi). Ryota was ooit een succesvol romanschrijver, maar werkt nu als privédetective om de maandelijkse alimentatie bij elkaar te sprokkelen. Hij kampt met het verlies van zijn vader en raakt steeds meer vervreemd van zijn beeldschone ex-vrouw, zoontje en moeder. Een stormachtige zomernacht biedt Ryota echter de kans om niet alleen de regie over zijn eigen leven te nemen, maar ook de band met zijn zoontje te versterken. Meervoudig award-winnaar Kore-eda Hirokazu (Nobody Knows, Our Little Sister en Like Father, Like Son) keert terug met een gevoelig en krachtig verhaal over familiebanden.

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij twee dvd exemplaren van deze prachtige film weggeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film won regisseur Kore-eda Hirokazu in 2013 de jury prijs op het Cannes Film Festival?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
2 oktober, 2017

Trailer