Alex WINACTIE

Sinds 5 december ligt ALEX in de schappen. Alexsandar ‘Alex’ Leko is een corrupte politieman die het niet zo nauw neemt met de regels zolang het zorgt voor wat extra geld. Bij een vuurgevecht schiet hij per ongelijk zijn corrupte partner Martin Stensson dood. Alex besluit zijn leven te beteren en het rechte pad op te gang. Dit lijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Zo wil BG, de leider van de onderwereld, hem niet zomaar laten gaan. Al snel heeft Alex de grootste moeite om de veiligheid van zijn vrouw Kim en hun zoon Simon te garanderen. Dan wordt zijn zoon ontvoerd en molesteert Alex elke crimineel die op zijn pad komt. Ondertussen krijgt Alex een nieuwe partner toegewezen. Frida Kanto is een ambitieuze politievrouw die er een strikte morele code op nahoudt en die erop uit is om Alex onderuit te halen.

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij twee dvd exemplaren van deze serie vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Lees de recensie van Alex. In 1990 belandde hoofrolspeler Dragomir Mrsic in de gevangenis. Wat had hij misdaan?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 januari 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 januari, 2018

Trailer