Amazing Grace WINACTIE

Vanaf 31 oktober is AMAZING GRACE in de bioscopen te zien, een documentaire over de live opnames van Aretha Franklins album Amazing Grace in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles in januari 1972. Nooit eerder zijn de filmopnames van deze legendarische avonden vertoond aan het publiek. Tot nu.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment twee setjes vrijkaarten weggeven! Wil jij zo’n setje bemachtigen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke regisseur, die in zijn carrière twee Oscars won (Tootsie en Out of Africa), is verantwoordelijk voor de originele opnames van deze legendarische avonden?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 november. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 oktober, 2019

Trailer