Baantjer: het begin WINACTIE

Vanaf 4 september ligt BAANTJER: HET BEGIN in de schappen, welke dient als kick-off voor de gelijknamige nieuwe dramaserie, die later op verschillende kanalen te zien is.

In de roerige jaren 80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit de Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van Prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

Met dank aan Paradiso Filmed Entertainment Nederland mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van dit heerlijke oorsprongsverhaal. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Arne Toonen is de regisseur van Baantjer: het begin, maar met welke speelfilm debuteerde hij in 2010?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 september. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-rays bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  3 september, 2019

  Trailer