Baywatch WINACTIE

Sinds 25 oktober ligt BAYWATCH in de schappen en het belooft een hete (na)zomer te worden! In de nieuwe actie-komedie Baywatch (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij zowel een dvd áls een Blu-ray exemplaar van deze zomerse film weggeven. Wil jij er lekker voor gaan zitten en je even in zomerse sferen wanen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
In deze film speelt Dwayne Johnson de iconische rol van Mitch Buchannon. Welke acteur, ook bekend uit Knight Rider, was in de jaren 90 zeer succesvol met dit personage?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd’s zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 oktober, 2017

Trailer