Beck – volume 7 WINACTIE

Lumière brengt het zevende seizoen van BECK, een van de populairste Zweedse misdaadseries, 24 april uit op DVD en lumiereseries.com. In de nieuwe vierdelige reeks – Your Own Blood, The Thin Ice, Without Intent en The Devil’s Attorney – krijgt Beck genoeg van zijn stille pensioen en kijkt hij uit naar een nieuwe uitdaging, terwijl Steinar Hovland meer verantwoordelijkheden heeft gekregen in het rechercheteam. Naast het oplossen van nieuwe misdaden krijgt het team te maken met persoonlijke problemen, onderlinge competitie en jaloezie.

Your Own Blood
In het Midden Oosten wordt een man vermoord; in Stockholm is een jonge vrouw spoorloos verdwenen. De twee zaken blijken met elkaar te maken te hebben. Omdat Martin Beck is gestopt, leidt Steinar Hovland de zoektocht naar het vermiste meisje. Maar Martin raakt toch bij de zaak betrokken wanneer hij de nationale veiligheidspolitie assisteert bij het onderzoek naar een verdachte terrorist.

The Thin Ice
Simon Lindström, jeugdcoach van een ijshockeyteam, wordt neergestoken. Heeft de moord iets te maken met zijn hobby, vluchtelingenkinderen leren schaatsen? Hij heeft er in ieder geval veel vijanden mee gemaakt. Martin Beck, terug bij de recherche, zoekt een vervanger voor de tijdelijke teamleider Steinar Hovland. De Noor wil zijn functie het liefst behouden, maar Martin weet niet of hij hem kan vertrouwen.

Without Intent
Een twaalfjarig meisje vindt haar alleenstaande moeder dood onder aan de trap. Is het een ongeluk of is ze geduwd? Het onderzoek krijgt diverse verrassend wendingen. Het team heeft een nieuwe leider, Alexandra Beijer. Beck is blij met haar en Steinar beweert dat hij die functie nooit werkelijk ambieerde. Aanvankelijk stelt hij zich ook positief op, maar tijdens het onderzoek ontstaan de nodige irritaties.

The Devil’s Attorney
Een man loopt een restaurant binnen. Na een korte woordenwisseling schiet hij de eigenaar neer. Het lijkt om een afrekening in de onderwereld te gaan. De gasten zijn doodsbang en beweren zich niets te kunnen herinneren. Alex en Martin Beck leiden het onderzoek, dat moeizaam verloopt door persoonlijke problemen in het team. En dan blijkt ook nog dat de advocaat van de belangrijkste verdachte familiebanden heeft met het team.

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij twee dvd exemplaren van dit zevende seizoen vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur is dit seizoen te zien als Martin Beck?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 april, 2018

  Trailer