Before Trilogie WINACTIE

Tijd voor wat romantiek. Eerder verscheen in onze rubriek Wordt Vervolgd een artikel over de Before Trilogie, lees dit artikel hier.

Before Sunrise (1995)
Het begin van het verhaal van Céline en Jesse. Ze ontmoeten elkaar in de trein, hebben direct een band en Jesse weet Céline te overtuigen om de avond en nacht met hem door te brengen in Wenen. Het kijkt weg als een sprookje, waaruit je als kijker pas ontwaakt als de twee afscheid hebben genomen en we locaties nog eens voorbij zien komen in het bijna kil aandoende daglicht.

Before Sunset (2004)
Van de afspraak om elkaar een jaar na hun belevenissen in Wenen opnieuw te treffen is door omstandigheden niks gekomen. Jesse heeft echter een boek geschreven en doet met zijn boektour ook Parijs aan, waar hij Céline opnieuw treft. De twee praten bij en denken aan hoe anders hun leven had kunnen zijn. Het is pas aan het eind dat zij realiseren dat het nooit te laat is.

Before Midnight (2013)
Na het bijna ideale sprookje uit de eerste twee films belanden we in Before Midnight in de realiteit. Jesse en Céline zijn als een stel als geen ander, met onbegrip over en weer en zelfs ruzies, waarbij ieder van hen weleens twijfels blijkt te hebben of de gemaakte keuzes de juiste waren.

Naar aanleiding van dit artikel mogen wij in samenwerking met September Film Distribution een dvd-box weggeven met daarin de volledige trilogie! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Julie Delphy en Ethan Hawke zijn twee van de drie constante factoren in de trilogie, wie is de derde en tevens regisseur van alle drie de films?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de box bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 juli, 2017

Trailer