Before We Die WINACTIE

Sinds 26 november ligt BEFORE WE DIE in de schappen, een meeslepende Nordic Noir thriller over familiebanden, gevaarlijke liefdes en een brutale machtsstrijd in de onderwereld!

Hanna Svensson, rechercheur met hoge moraal en vaste principes, verkeert in een crisis. Ze is niet langer de ster bij de afdeling georganiseerde misdaad in Stockholm. Een gezin heeft ze ook niet meer sinds ze haar zoon Christian opofferde voor haar carrière. Wanneer Hanna’s collega en minnaar Sven spoorloos verdwijnt, bemoeit ze zich met het onderzoek en ontdekt zo een web van list en bedrog. Als blijkt dat er een infiltrant mee gemoeid is, krijgt het onderzoek een interessante wending.

In samenwerking met Lumière mogen wij twee dvd exemplaren van deze Nordic Noir thriller vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, die 20 jaar geleden een kleine bijrol had in Stanley Kubricks’ Eyes Wide Shut, is in Before We Die te zien als Hanna?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  29 november, 2019

  Trailer

  Meer lezen over