Berlin 59 WINACTIE

Sinds 24 augustus ligt BERLIN 59 (Ku’Damm 59) in de schappen, de opvolger van het succesvolle Berlin 56.

Berlijn 1959. Drie jaar na de eerste miniserie keren we terug naar Berlijn, naar moeder Caterina Schöllack, eigenaresse van een dansschool, en haar drie dochters die elk op hun manier een eigen leven proberen op te bouwen tijdens het Wirtschaftswunder en de opkomst van de vrouwenbeweging.

Monika probeert het samen met Freddy te maken als muzikant en danseres. Haar conservatieve moeder en manager houdt hen echter voortdurend in het oog. Monika lijkt haar eigen weg te volgen, maar voelt zich niet gelukkig. Ze wil niets liever dan de voogdij terugkrijgen over haar dochtertje Dorli, dat hij haar zus Helga leeft. Ondertussen probeert Helga, die de homoseksualiteit van haar man Wolfgang heeft geaccepteerd, een goede moeder te zijn…

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij twee combinaties van Berlin 56 en Berlin 59 weggeven. Wil jij dit duo bemachtigen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice speelt Caterina Schöllack, de moeder en eigenaresse van de dansschool in het verhaal?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  31 augustus, 2018

  Trailer