Brimstone WINACTIE

Vanaf 28 april ligt BRIMSTONE in de schappen, een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw. Een spannende, gewelddadige en epische thriller over Liz, een jonge vrouw wiens leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan als een huiveringwekkende dominee in haar leven verschijnt.

Meer over Brimstone op:
Facebook | Twitter | Officiële website

Met dank aan Paradiso Filmed Entertainment Nederland i.s.m. Remain In Light mogen wij twee dvd’s én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze indrukwekkende western van regisseur Martin Koolhoven.. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter, met daarbij jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray, en geef antwoord op de volgende vraag:
Carice van Houten was in het begin van haar steeds indrukwekkender wordende carrière reeds driemaal te zien in films van Martin Koolhoven. Noem de titel van minimaal een film van Koolhoven waarin zij te zien was?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  27 april, 2017