Burnt WINACTIE

Vanaf 25 november draait Burnt in de filmtheaters van het land. Hierin speelt Bradley Cooper rock ’n roll chef Adam Jones. Hij had ooit met zijn fantastische gerechten de culinaire wereld aan zijn voeten, maar verloor alles door zijn wilde leven met drank en drugs. Nu is hij klaar om het succes terug te pakken, maar heeft hiervoor het beste team aan zijn zijde nodig, waaronder de beeldschone Helene (Sienna Miller). Zal het hem lukken om opnieuw aan de top te komen en die derde Michelinster te verdienen? Wij geven je de kans om hier zelf achter te komen en daarbij gooien we ook nog een andere film met Bradley Coopoer, He’s Not That Into You, op het vuur als opwarmertje. In samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment mogen wij namelijk 2 vrijkaarten voor Burnt én He’s Not That Into You op dvd weggeven.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film speelde Bradley Cooper en Sienna Miller eerder naast elkaar?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 november 2015, waarna wij contact opnemen met de winnaar en ons uiterste best gaan doen om de de vrijkaarten en de dvd zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 november, 2015