Cars 3 WINACTIE

Sinds 6 december ligt CARS 3 in de schappen. Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar – en de hulp uit andere, onverwachte hoeken – wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

Met Cars 3 keert Bliksem McQueen terug op de racebaan en zowel de dvd als Blu-ray zijn weer keurig verzorgd. Het mooie is, dat wij namens The Walt Disney Company een dvd én een Blu-ray exemplaar weg mogen geven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord op de volgende vraag:
Welke acteur is, in de originele versie, opnieuw verantwoordelijk voor de stem van Lightning McQueen?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd en Blu-ray bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  13 december, 2017

  Trailer