Cars 3 WINACTIE

Vanaf 12 juli is Cars 3 in de bioscopen te bewonderen. Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Lightning McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar – en de hulp uit andere, onverwachte hoeken – wil Lightning laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux mogen wij iemand gelukkig maken met een supertoffe prijzen rond deze nieuwe film met Lightning McQueen! Hieronder natuurlijk een setje vrijkaarten, maar ook een notebook, zonneschermen en een stickervel! Meedoen is weer zo makkelijk als altijd. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur is, in de originele versie, opnieuw verantwoordelijk voor de stem van Lightning McQueen?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 juli. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om prijzen bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  6 juli, 2017

  Trailer