Coco WINACTIE

Vanaf 29 november draait Disney • Pixar’s COCO in de bioscopen, één groot muzikaal en kleurrijk spektakel dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Vanaf 29 november barst het feest los!

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken. Geregisseerd door Lee Unkrich (Toy Story 3), mede geregisseerd door Adrian Molina (story artist Monsters University) en geproduceerd door Darla K. Anderson (Toy Story 3).

Voor de vertoning van Coco zit de korte film ‘Olaf’s Frozen Adventure’. De lengte hiervan is 21 minuten. De lengte van Coco is 105 minuten.

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux mogen wij twee mensen gelukkig maken met een erg leuk pakketje. Hierin vind je naast een setje vrijkaarten ook een stickerset en een Rotatable Cube Keychain! Meedoen is weer zo makkelijk als altijd. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Lee Unkrich is de regisseur van Coco. Voor welke film won hij een Oscar voor ‘Best Animated Feature Film of the Year’?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 november. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om prijzen bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 november, 2017

Trailer