D’Ardennen WINACTIE

Vanaf 4 februari is de ijzersterke en goed ontvangen Belgische film D’Ardennen te zien in de Nederlandse bioscopen en wij sturen je er gratis heen! In D’Ardennen zien we een brutale inbraak hopeloos fout gaan. Dave, één van de twee overvallers, moet z’n broer Kenneth noodgedwongen achterlaten. Vier jaar later komt Kenneth vrij en is er veel veranderd. Dave heeft z’n leven op de rails gekregen en probeert z’n broer waar mogelijk te helpen maar kijkt met lede ogen toe hoe Kenneth als een ongeleid projectiel z’n ex-vriendin Sylvie terug voor zich probeert te winnen.

Zin in een avondje vol spanning zoals we dat van onze zuiderburen gewend zijn? Geen enkel probleem, want in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment Nederland geven we twee vrijkaarten weg! En dat is niet alles, want we doen er ook nog de dvd van de film The Broken Circle Breakdown bij!
Meedoen is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de regisseur die met deze film zijn debuut maakt?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten en de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 januari, 2016