Detective Montalbano – volume 8 WINACTIE

Nu op lumiereseries.com en vanaf vandaag, 12 november op DVD: de achtste reeks van MONTALBANO. Vier nieuwe afleveringen van de sfeervolle Italiaanse misdaadserie, gebaseerd op de boeken van de onlangs overleden Andrea Camilleri, over de Siciliaanse commissaris Salvo Montalbano.

Carousel
Een winkel is door brandstichting verwoest, de eigenaar is spoorloos verdwenen. Montalbano onderzoekt de zaak, maar is tegelijkertijd druk met een reeks raadselachtige kidnappings. Diverse vrouwen worden zonder reden ontvoerd en na korte tijd ongedeerd weer vrijgelaten.

Love
Michela, een ex-prostituee, is verdwenen. Haar zus vertelt Montalbano dat ze recent haar grote liefde heeft gevonden. Het onderzoek start daarom bij Michela’s minnaar, een vriendelijke en zachtaardige man, die geen idee heeft wat er met zijn vriendin gebeurd kan zijn.

The other end of the thread
Terwijl hij druk is met de instroom van bootvluchtelingen en hun tragische lot, krijgt Montalbano te maken met de brute en onverklaarbare moord op een lokale kleermaakster. Om het motief en daarmee de dader te vinden verdiept hij zich in de geheimen uit haar verleden.

A diary from ’43
Een oude, naar Amerika geëmigreerde man keert terug naar Sicilië. Dezelfde dag wordt in een bunker een dagboek uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Terwijl Montalbano zich verdiept in de duistere geheimen uit het dagboek, wordt een negentigjarige zakenman vermoord aangetroffen in zijn huis. De drie verhalen blijken op een tragische manier met elkaar verbonden.

In samenwerking met Lumière mogen wij twee dvd exemplaren van dit sterke vervolg aan deze serie vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur is dit jaar al twintig jaar te zien als Commissario Salvo Montalbano?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 november, 2019

  Trailer