Elemental WINACTIE

Elemental speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

ELEMENTAL is sinds 12 juli in de bioscoop te zien.

Om de release van deze nieuwe film te vieren, heeft The Walt Disney Company twee supervette merchandisepakketten beschikbaar gesteld. Hierin vind je een pet, een color changing mug set, een stationary set, stickervel en notebook. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Peter Sohn, de regisseur van Elemental, doet veel stemmenwerk voor animatiefilms. Voor welke andere Disney-Pixar-film was hij in 2015 als regisseur verantwoordelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 juli, 2023

Trailer