Far from the Madding Crowd WINACTIE

Op 16 september verscheen Far from the Madding Crowd op Blu-ray, een prachtfilm van regisseur Thomas Vinterberg waarvan onze recensie HIER terug te lezen is.

Ben jij net als hoofdpersonage Bathsheba Everdene een onafhankelijk vrouw en op zoek naar de juiste man? Pas dan op, want ‘Mannen proberen je te paaien!’

Dus hebben wij nog 5 tips voor je:
– 1. De man moet zich gelijkwaardig voelen. Je bent misschien dan wel slimmer, succesvoller en over het algemeen beter dan hij, maar laat hem dat vooral niet merken.
– 2. Geef hem zo af en toe een schouderklopje. Een man heeft dikwijls bewijsdrang en voor zijn prestaties schroomt hij niet om complimentjes te ontvangen. In plaats van achteraf nog even advies geven, doet een schouderklopje wonderen.
– 3. Voor jou zorgen geeft hem een goed gevoel. Hun idee hierbij is dikwijls veel werken en geld verdienen, maar voor jou als onafhankelijke vrouw heeft dit eigenlijk geen toegevoegde waarde. Maar uiteraard kan die wel heerlijk voor je koken en ontbijtjes op bed serveren dus geniet hier ook van en laat hem voor je zorgen.
– 4. Stel je soms (ook al ben je het niet) toch kwetsbaar op. De man wil je kunnen beschermen. De mannelijkheid in hem komt zo naar boven en het geeft hem een goed gevoel als hij je ergens bij kan helpen of gewoon simpelweg z’n arm om je heen kan slaan.
– 5. Niks is mannelijker dan een man met het juiste gereedschap. Ook al weet je zelf prima hoe je dat gat moet boren of die lamp moet ophangen. Als hij het ook kan, maak er zeker gebruik van. Scheelt jou tijd en geeft hem weer een goed gevoel. Win-win situatie!

Want weet wel… ‘Een onafhankelijke vrouw kan mannen afschrikken’

Namens 20th Century Fox Home Entertainment en LewisPR mogen wij deze schitterende film nu ook met jullie delen. Wij mogen namelijk 2 Blu-rays weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op deze vrijkaarten? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film brak regisseur Thomas Vinterberg in 1998 definitief door?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 september 2015. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  23 september, 2015