Fleabag WINACTIE

Sinds 17 december ligt FLEABAG in de schappen, een Britse komische tv-serie en waarin we het turbulente leven van de losbandige jonge Londense vrouw Fleabag volgen. Bij momenten hilarisch en hartverscheurend is deze met Emmy en Bafta Awards overladen serie een ontwapend verhaal over verwondering, liefhebben en loslaten. De seksverslaafde Fleabag baant zich een weg in de grootstad om uit te vissen hoe ze haar leven weer kan opnemen en botst hierbij regelmatig met familie en vrienden.

Fleabag is een in Londen wonende, seksverslaafde dertiger, die porno kijkt en de een na de andere man haar bed in sleept bij gebrek aan een doel in haar leven. Ze worstelt met het gemis van haar overleden moeder, haar emotioneel afwezige vader (gespeeld door Bill Paterson) en het feit dat haar beste vriendin zelfmoord heeft gepleegd. Daarnaast runt ze vrij onsuccesvol een café en kan ze slecht overweg met haar stiefmoeder (Olivia Colman). Dit leidt tot een aaneenschakeling van ongemakkelijke en bizarre situaties die worden versterkt door het feit dat ze zich rechtstreeks tot de kijker richt.

In samenwerking met Lumière mogen wij twee dvd exemplaren van ijzersterke serie weggeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Aan de nieuwe film van welke wereldberoemde geheim agent heeft Phoebe Waller Bridge, de bedenker, schrijfster en hoofdrolspeelster van Fleabag, meegeschreven?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 december, 2019

Trailer

Meer lezen over