Gemini Man WINACTIE OP HERHALING

Wegens groot succes doen we komende tijd enkele succesvolle winacties van vorig jaar op herhaling; Maak vandaag kans op GEMINI MAN een spetterende actiethriller van regisseur en Oscar®-winnaar Ang Lee. De gepensioneerde sluipschutter Henry Brogan (Smith) moet op de vlucht slaan voor een jonge topagent die zijn doelwit koste wat kost wil uitschakelen. Tijdens een meeslepende race rond de wereld probeert Henry zijn schaduw telkens een stap voor te blijven. Maar hoe ver zal hij gaan als hij eindelijk oog in oog staat met de mysterieuze moordenaar?

Met zijn epische gevechtscènes en grensverleggende speciale effecten, luidt Gemini Man de toekomst van de actiefilm in.
Lees HIER onze recensie.

Met dank aan Paramount Pictures en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van dit gelikte actiespektakel weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
De filmcarrière kende een enthousiaste start. Welke film, waarop eerder dit jaar een vervolg verscheen, maakte hij nog tijdens de succesvolle run van televisieserie The Fresh Prince of Bel-Air?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

Wegens groot succes doen we komende tijd enkele succesvolle winacties van vorig jaar op herhaling; Maak vandaag [contact-form-7 404 "Not Found"]

11 maart, 2021

Trailer