Gomorra – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 19 december ligt het derde seizoen van GOMORRA in de schappen. De dood van Godfather Don Pietro laat een leegte na in de onderwereld van Napels. Zoon Genny tracht de controle te nemen en maakt van de gelegenheid gebruik om oude rekeningen te vereffenen. De overlevenden van de overblijvende facties, uitgeput door de strijd en massale politiedruk, hebben drastische financiële verliezen geleden en sluiten vrede. En met Avitabile in de gevangenis, moet Genny nu regeren over Noord-Napels en Rome. Ciro, aan de andere kant, heeft wraak genomen maar zijn dromen en zijn familie zijn vernietigd. Hij besluit alles achter te laten, reist naar Bulgarije en gaat aan het werk voor de grote drugsdealer Valentin. Maar wanneer Ciro terug moet naar Napels, vormt hij een nieuw krachtig partnerschap met de jonge en ambitieuze Enzo; een licht dat ooit was uitgedoofd Ciro’s ogen verschijnen weer. Enzo, met hulp van Ciro, leert hoe hij een echte baas kan zijn en kan nemen waar hij recht op heeft. Het is een tijd van drastische verandering voor hen allemaal. Eens begonnen ze als drugsdealers op straat.

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze serie vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur speelt de rol van Pietro Savastano, Don Pietro, het hoofd van de familie en clan met zijn naam?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 december 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s danwel Blu-ray’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  21 december, 2017

  Trailer