HhhH – The Man with the Iron Heart WINACTIE

Vanaf 12 oktober draait HhhH: THE MAN WITH THE IRON HEART in de filmtheaters van het land, het verhaal van een van de gevaarlijkste personen van het naziregime, en de dappere mannen en vrouwen van het verzet die vastbesloten waren hem ten onder te brengen.

1942: Het Derde Rijk is op zijn hoogtepunt. Een Tsjechische verzetsgroep in Londen beraamt het plan voor misschien wel de meest ambitieuze militaire operatie van WOII: Operatie Anthropoid. Twee jonge rekruten, Jozef Gabcik en Jan Kubis, worden naar Praag gestuurd om de wrede nazileider Reinhard Heydrich, hoofd van de SS, de Gestapo en tevens uitvinder en uitvoerder van de Holocaust, te vermoorden. HhhH is gebaseerd op de gelijknamige roman van Laurent Binet. Met o.a. Jason Clarke, Rosamund Pike, Jack O’Connell, Mia Wasikowska en Barry Atsma.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment een setje vrijkaarten weggeven en een exemplaar van het boek ‘HhhH’ van Laurent Binet. Wil jij dat fraaie set winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de volledige titel van de zevendelige VPRO-serie gebaseerd op de bestseller ‘HhhH’ van Laurent Binet die eerder dit jaar op televisie te zien was?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 oktober. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en het boek bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  7 oktober, 2017

  Trailer