Hidden WINACTIE

Sinds 16 april ligt HIDDEN in de schappen. August Wittgenstein (The Crown) en voormalig Bondgirl Izabella Scorupco spelen de hoofdrollen in de achtdelige thrillerserie van de producenten van Millennium, Wallander en Occupied naar de bestseller Firstborn van Filip Alexanderson.

Niets en niemand is wat het lijkt in Hidden, waar duistere geheimen, wisselende identiteiten en bovennatuurlijke krachten met elkaar botsen in hedendaags Stockholm. Op een bouwplaats waar hij bijklust om zijn zieke moeder financieel te ondersteunen, krijgt rechtenstudent Jonas een ernstig ongeluk. Hoewel hij dood wordt verklaard, ontdekt hij dat hij zichzelf weer tot leven kan wekken. Vanaf dat moment staat zijn leven op zijn kop. Er wordt op hem gejaagd en hij is gedwongen onder te duiken in de schaduwwereld van Stockholm, waar meer wezens met bovennatuurlijke krachten ronddolen, the hidden. Vivecka Eldh is een voormalig bokskampioene die zich over the hidden ontfermt. Zij helpt de politie en de sociale dienst bij het onderzoek naar een reeks rituele moorden in de schaduwwereld en steunt diegenen die hun bijzondere gaven net hebben ontdekt.

In samenwerking met Lumière mogen wij maar liefst vier dvd exemplaren van dit seizoen vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Een van de hoofdrollen in Hidden is voor Izabella Scorupco. In welke James Bond-film uit 1995 was zij te zien als Bond-girl?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 april, 2019

Trailer