Hierro WINACTIE

Sinds 12 november ligt de achtdelige misdaadserie HIERRO in de schappen, welke zich afspeelt op het kleinste Canarische Eiland.

De ervaren rechter Candela Montes wordt overgeplaatst naar El Hierro, het kleinste en meest afgelegen van de Canarische Eilanden. Ze belandt er in een hechte, gesloten gemeenschap die zich voorbereidt op de Bajada, een religieuze processie die om de vier jaar plaatsheeft. Kort na haar aankomst wordt onder water het lichaam van de jonge eilandbewoner Fran ontdekt. Hij is vermoord, daags voor zijn huwelijk met Pilar, de dochter van de louche zakenman Díaz. Hij is dan ook de belangrijkste verdachte. Candela besluit echter om hem op borgtocht vrij te laten, tot onbegrip van de eilandbewoners.

In samenwerking met Lumière mogen wij twee dvd exemplaren van deze nieuwe Lumière Crime Series vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de Spaanse bijnaam van het eiland El Hierro, Ferro in Nederland, welke het dankt aan het feit dat dit het kleinste van de bewoonde Canarische Eilanden is?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 december, 2019

  Trailer

  Meer lezen over