I Nostri Ragazzi WINACTIE

Sinds 11 januari ligt I NOSTRI RAGAZZI in de winkels, een vrije Italiaanse bewerking van de wereldwijde bestseller “Het Diner” van Herman Koch. Paolo is kinderarts in een druk ziekenhuis in Rome. Zijn vrouw Clara is gids bij het Ara Pacis Museum en samen hebben ze een 16-jarige zoon Michele. Paolo’s broer is advocaat met een drukke praktijk en heeft een leuke tienerdochter Benedetta in dezelfde leeftijd als Michele. Zij woont bij haar vader en zijn tweede vrouw Sofia, die de moeder is van Paolo’s tweede kind, Op het oog hebben beide families alles, maar ondanks hun comfortabele leven zijn er spanningen aan de oppervlak. Zoals over het regelmatige diner wat ze met elkaar hebben in steeds weer hetzelfde restaurant en waar de irritaties zich over opbouwen. Over de arrogantie van Paolo en zijn succesvolle praktijk of over Clara en haar ziekelijke bezorgdheid om Michele. Maar dan worden de vier ouders geconfronteerd met een uitzending op TV van beelden van een mishandeling en dood van een zwerfster. De gevolgen voor beider families zijn desastreus…

Eerder beloonden wij de film met ★★★★★ in onze BIOSCOOPRECENSIE. Een quoot uit deze recensie is terug te vinden op het dvd-artwork. Wij zijn dan ook extra trots dat wij namens Arti Film drie dvd exemplaren mogen vergeven aan onze bezoekers. Wil jij kans maken op zo’n dvd? Laat dan je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de tekst uit onze recensie die gequoot wordt op het dvd-artwork van I Nostri Ragazzi?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 april 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 april, 2016

Meer lezen over