Il Miracolo WINACTIE

Sinds 25 juni ligt IL MIRACOLO in de schappen, een prestigieuze achtdelige Italiaanse televisiereeks van de veelgelezen Italiaanse auteur Niccolò Ammaniti. Tijdens een bloedige politie-interventie wordt een beeldje van de Maagd ontdekt. Ze huilt tranen van bloed … Een politicus, een wetenschapster en een geestelijke zoeken naar antwoorden voor dit onverklaarbare, ontstellende fenomeen. Voor elk van hen wordt het mysterieuze beeld een breekpunt in hun leven. Il Miracolo is een visueel meesterwerk dat internationaal al verschillende prijzen in de wacht sleepte.

In samenwerking met Lumière mogen wij twee dvd exemplaren van deze prestigieuze serie vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de naam van de schrijversgroep van relatief jonge Italiaanse auteurs die een nieuw soort literatuur schreef (ruig, gewelddadig en conventieloos), waar de scenarist van Il Miracolo deel van uit maakte?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  26 juni, 2019

  Trailer