Incredibles 2 WINACTIE

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in INCREDIBLES 2, vanaf 27 juni in de bioscopen te bewonderen.

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij zowel twee merchandise pakketten weggeven, met hierin stickers, een bouncing ball en een stationary set! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Incredibles 2 is de nieuwe film van regisseur Brad Bird. Naast animatiefilms was hij in 2011 verantwoordelijk voor de vierde film in een onmogelijke reeks. Wat is de volledige titel van deze film met Tom Cruise?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het merchandisepakket bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 juni, 2018

Trailer