KERSTPAKKET WINACTIE #01 – Lumière

Morgen is het eindelijk weer kerst en uiteraard spelen wij van Filmdomein maar al te graag voor Kerstman! We hebben namelijk een aantal zeer goedgevulde kerstpakketten klaarstaan voor onze trouwe bezoekers om te winnen die wij weggeven tijdens onze Kerstpakket Winactie!

Op onze eerste dag van deze Kerstpakket Winactie maak je kans op een zeer fraai crime-superpakket die we samen met onze vrienden van Lumière voor jullie hebben samengesteld.

In het pakket vind je:
– de complete Jussi Adler-Olsen dvd-trilogie, met daarin De Vrouw in de Kooi, De Fazantenmoordenaars, De Noodkreet in de Fles
– een lekker warme Turist muts
– Gomorra seizoen 1 + 2 op dvd
– Suburra op dvd

Genoeg films en series dus om je de kerstdagen mee zoet te houden! Oftewel, een goed gevuld kerstpakket dat zomaar eens van jou zou kunnen zijn!

Kans maken op dit zeer fraaie pakket is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en mailadres achter en vertel ons waarom jij dit kerstpakket wil winnen.

Let op:
De actie loopt tot en met 31 december 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het kerstpakket bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 december, 2016