Le Fidele WINACTIE

Vanaf 2 november draait LE FIDELE in de filmtheaters van het land. De enige bedreiging voor de romance tussen de dief Gino (Matthias Schoenaerts) en autocoureur Bénédicte (Adèle Exarchopoulos), is de verleiding om zijn volgende overval te plegen in de nieuwe crime-thriller van regisseur Michaël R. Roskam.

Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino ‘Gigi’ Vanoirbeek en de veelbelovende autocoureur Bénédicte “Bibi’ Delhany. Passionele, onvoorwaardelijke liefde. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Het soort geheim dat levensbedreigend kan zijn, voor hen beiden en voor iedereen om hen heen. Gigi en Bibi zullen tegen noodlot, rede en eigen zwaktes moeten vechten om hun liefde te redden. Maar hoe lang kan je vechten voor iets dat misschien al lang verloren is?

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment een setje vrijkaarten weggeven en een gesigneerde (mini)filmposters door Matthias Schoenaerts en regisseur Michaël R. Roskam. Wil jij dat fraaie set winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
De film betekent de derde samenwerking van regisseur Roskam met Matthias Schoenaerts. Welke twee films maakten zij reeds samen voor Le Fidele?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 november. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en de poster bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  28 oktober, 2017

  Trailer