Le Mans ’66 WINACTIE

Vanaf 14 november schitteren Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Bale naast elkaar in LE MANS ’66, gebaseerd op het merkwaardige waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferrari.

De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby (Damon) en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles (Bale) gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen om een revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company te bouwen en het op te nemen tegen de dominante raceauto’s van Enzo Ferrari in op de ‘24 uur van Le Mans’ in Frankrijk in 1966.

Met dank aan The Walt Disney Company en 20th Century Fox mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n setje, om zelf deze potentiële Oscarkraker te bekijken? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
In Nederland wordt deze film uitgebracht als Le Mans ’66, maar wat is de originele titel van de film die feitelijk direct de strijdt tussen de twee partijen benoemt?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  10 november, 2019

  Trailer