Leave No Trace WINACTIE

Vanaf 8 november is LEAVE NO TRACE in de filmtheaters van het land te bewonderen, Leave No Trace is de nieuwste indringende film van Debra Granik (Winter’s Bone, Stray Dog, Down to the Bone).

Tienermeisje Tom (nieuwkomer Thomasin Harcourt McKenzie) en haar vader Will die vroeger in het leger zat (Ben Foster uit Hell or High Water en The Messenger) houden zich al jaren schuil in Forest Park, een groot bos aan de rand van Portland, Oregon. Door een toevallige ontmoeting worden ze ontdekt, waarna ze uit het park verwijderd worden en in handen komen van de sociale dienst. Ze proberen zich aan hun nieuwe omgeving aan te passen, totdat een plotse beslissing hen op een gevaarlijke tocht door de wildernis stuurt. Samen zoeken ze volledige onafhankelijkheid en zien zij zich gedwongen om hun tegenstrijdige wensen onder ogen te komen; aan de ene kant willen ze ergens bij horen, aan de andere kant hebben ze een sterke drang om op zichzelf te leven.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten voor deze fantastische film weggeven (lees onze recensie via deze link). Wil jij zo’n setje bemachtigen en deze film met eigen ogen aanschouwen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Leave No Trace is de nieuwe film van regisseuse Debra Granik. Hoe heet haar film uit 2010, die maar liefst vier Oscar nominaties in ontvangst mocht nemen?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 november, 2018

Trailer