Lightyear WINACTIE

Dit gloednieuwe sci-fi actie-avontuur vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In Lightyear volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.

LIGHTYEAR is vanaf 15 juni in de bioscoop te zien, ook in 3D.

Om de release van deze nieuwe film te vieren, heeft The Walt Disney Company een supervet pakket beschikbaar gesteld. Hierin vind je niet alleen een setje vrijkaarten, maar ook een holographic stickers, een drawstring bag, een kids water bottle, een character pillow en een kids silicone watch. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In de Pixar animatiefilm is Tim Allen te horen als Buzz Lightyear, maar welke Captain America-acteur spreekt hier zijn stem in?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 juni, 2022

  Trailer