Loveless WINACTIE

Sinds 7 februari ligt LOVELESS in de schappen, een cinematografisch meesterwerk van de Russische regisseur Andrey Zvyagintsev (Leviathan, The Return) dat werd bekroond met de Juryprijs tijdens het filmfestival in Cannes in 2017.

Boris en Zhenya liggen in een scheiding. Over het hoofd van hun enige zoon maken ze onafgebroken ruzie en proberen zo snel mogelijk van elkaar en hun appartement af te komen. Allebei bereiden ze hun respectievelijke toekomst voor. Boris heeft een relatie met een jonge vrouw, die inmiddels zwanger van hem is en Zhenya heeft een relatie met een rijke man. Ze worden volledig opgeslokt door hun eigen bestaan en geen van beiden lijkt nog oog te hebben voor Alyosha, hun 12-jarige zoon. Totdat hij verdwijnt.

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij twee dvd exemplaren van deze heftige film vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Loveless is de tweede film van Zvyagintsev die is genomineerd voor een Oscar voor Beste Buitenlandse film. Welke film van hem viel deze eer als eerste ten deel?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 februari 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 februari, 2018

Trailer

Meer lezen over