Mad Max: Fury Road WINACTIE

Sinds 14 oktober ligt Mad Max: Fury Road in de winkels, de nieuwe Mad Max film waarin hij wordt achtervolgd door zijn turbulente verleden. Hij is er dan ook van overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met een groep die in een oorlogsvoertuig door de woestenij trekt. De groep is op de vlucht voor de tiran Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars is gestolen. Je leest het al, dat wordt een doldwaze rit. Eerder bekroonden wij de film met maar liefst ***** in onze recensie, dus dan weet je dat dit een niet te missen film is. En dan komt het natuurlijk goed uit dat wij namens Warner Bros. Home Entertainment eenmaal de Blu-ray mogen weggeven in combinatie met een floating car pen en een notebook én daarnaast nog eens twee extra prijzen met de pen en een notebook.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n geweldig pakket en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem de namen van de twee acteurs die tot nu toe in de huid van Max Rockatansky zijn gekropen ?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 oktober 2015, waarna wij contact opnemen met de winnaars en ons uiterste best gaan doen om de pakketten zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 oktober, 2015