Monster WINACTIE

Sinds 28 november ligt MONSTER in de schappen. In een gesloten religieuze gemeenschap in Noord-Noorwegen wordt een verdwenen meisje vermoord teruggevonden met een levende slang in haar mond. Hedda Hersoug heeft een donker verleden en is teruggekeerd naar haar thuisstad om tot rust te komen. Als lokale politieagente wordt zij op de zaak gezet. Hierbij moet ze samenwerken met Joel Dreyer, een opportunistische rechercheur uit Zuid-Noorwegen. De samenwerking, die door hun superieuren is geregeld, blijkt bijna onmogelijk te zijn. Hun verschillende karakters en methoden zorgen voor irritaties. De zaak wordt groter na de ontdekking van een massagraf met eeuwenoude skeletten. Is er een seriemoordenaar actief? De gemeenschap wordt overspoeld door paniek, valse geruchten en verdachtmakingen.

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij twee dvd exemplaren van deze serie vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de actrice die we in deze serie zien als Hedda Hersoug?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 december 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 december, 2017

Trailer