Moscow Noir WINACTIE

Vanaf 26 maart ligt MOSCOW NOIR in de schappen. Moskou, 2003. In de Russische hoofdstad, waar de criminele onderwereld elk aspect van het dagelijks leven beïnvloedt, telt enkel geld. Na een onschuldige deal belandt de Zweedse investeringsbankier Tom Blixen er in een machtsstrijd tussen miljonairs, politici en oligarchen met hun privélegers. Wanneer vijanden en moordenaars als uit een baboesjka tevoorschijn poppen, moet Tom op zijn gezonde verstand vertrouwen om te overleven. Daarbij wordt hij ook nog geplaagd door een geheim uit zijn verleden.

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij twee dvd exemplaren van deze serie vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Moscow Noir zien we Adam Pålsson als Tom Blixen, maar welk personage speelde hij in het succesvolle The Bridge (Bron)?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 maart, 2019

Trailer