My Brilliant Friend WINACTIE

Vanaf 20 augustus ligt MY BRILLIANT FRIEND in de schappen, de verfilming van de immens populaire roman L’Amica Geniale van Elena Ferrante – en net als de boeken is de serie nationaal & internationaal bejubeld.

My Brilliant Friend toont de evolutie van de levenslange vriendschap tussen twee Italiaanse vrouwen, Elena en Lila, vanaf hun kindertijd in het Napels van de jaren 50.Wanneer de belangrijkste vriendin in haar leven spoorloos verdwijnt, zet Elena Greco, een inmiddels bejaarde vrouw ondergedompeld in een huis vol boeken, haar computer aan en begint het verhaal van hun vriendschap te schrijven.

In samenwerking met Lumière mogen wij twee dvd exemplaren van deze prachtige serie vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice is in My Brilliant Friend te zien als Nunzia Cerullo?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 augustus, 2019

Trailer

Meer lezen over