My First Highway WINACTIE

Vanaf 22 maart is MY FIRST HIGHWAY, een coming-of-age verhaal over verloren onschuld, bittere liefde en moord, in de filmtheaters van het land te zien.

Tijdens de jaarlijkse vakantie met zijn ouders op een camping in Spanje, wordt Benjamin (16) halsoverkop verliefd op een Vlaams meisje dat er samen met haar moeder een supermarkt uitbaat. Ze is mooi en intrigerend en sleurt hem mee in een avontuur dat een gevaarlijke wending neemt. Het wordt een zomer die voor de rest van zijn leven in zijn geheugen gegrift zal staan.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment twee setjes vrijkaarten weggeven. Wil jij zo’n setje bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In 2009 was hoofdrolspeelster Natali Broods te zien in de verfilming van een bestseller van Dimitri Verhulst. Hoe heet deze film, die ook in Cannes hoge ogen gooide?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 maart. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 maart, 2018

  Trailer