My Generation WINACTIE

Vanaf 31 mei is MY GENERATION in de filmtheaters van het land te zien. Brits filmicoon Michael Caine is de hoofdpersoon én verteller van My Generation, een levendige en inspirerende vertelling van zijn persoonlijke ervaringen in het Londen van de jaren ’60. Ondersteund door prachtige archiefbeelden, invloedrijke songs en door middel van gesprekken met iconen (uit die tijd) als Paul McCartney, Twiggy, David Baily en David Hockney neemt Michael Caine de kijker mee op een reis naar de geboorte én naar het hart van de pop culture van het Londen van de Swinging Sixties.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment niet alleen twee setjes vrijkaarten weggeven, daar doen we ook dvd titels The Quiet American en Youth bij! Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Dat hebben we dit keer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is jouw favoriete film uit het omvangrijke oeuvre van Michael Caine, en waarom?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 juni. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 mei, 2018

Trailer