NCIS – seizoen 16 WINACTIE OP HERHALING

Wegens groot succes doen we komende tijd enkele succesvolle winacties van vorig jaar op herhaling; Maak vanaf vandaag kans op het zestiende seizoen in de schappen van NCIS. In dit seizoen gaat de strijd door om Amerika veilig te houden. Het team start met een wereldwijde zoektocht naar hun eigen Director, Vance (Rocky Carroll). Bedreigingen van buitenaf worden ineens persoonlijk wanneer Bishop (Emily Wickersham) op het punt staat om een ‘cold case’ te heropenen. Een marine ziekenhuis ondergaat een shooter lockdown en Gibbs (Mark Harmon) wordt gewaarschuwd door een ex-agent die een groot gevaar heeft ontdekt… Natuurlijk is er nog veel meer te zien in de 24 afleveringen van dit bloedstollende seizoen van NCIS. Aan het einde van de dag is er maar een ding zeker: het team dat samen vecht, zal samen overleven.

Lees HIER onze recensie van dit zestiende seizoen!

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij nogmaals twee dvd exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke actrice treedt dit seizoen toe tot de voornaamste cast als Kasie Hines?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  13 maart, 2021

  Trailer