On Chesil Beach WINACTIE

Vanaf 28 juni draait ON CHESIL BEACH in de filmtheaters van het land. 1962. Tijdens hun huwelijksreis droomt het pasgetrouwde jonge stel Florence en Edward van hun toekomst samen. Ze beseffen echter nog niet dat de beslissingen die ze die zomer nemen invloed zullen hebben op de rest van hun leven.

Het is de zomer van 1962 en Engeland is slechts een jaar verwijderd van grote sociale veranderingen, Beatlemania, de seksuele revolutie en de Swinging Sixties. Op de avond van hun huwelijk dineren Florence en Edward op hun kamer in een bedompt hotel bij Chesil Beach in het Engelse Dorset. Hier blikt het stel terug op hun ontluikende romance, ongemakkelijk over de aanstaande huwelijksnacht. De verzwegen misverstanden en angsten van die avond zullen hun levens voor altijd veranderen. Geliefd Brits auteur Ian McEwan schreef zelf het scenario voor de verfilming van zijn bestseller roman On Chesil Beach.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment niet alleen twee setjes vrijkaarten weggeven, daar doen we ook de filmeditie van het boek bij van auteur Ian McEwan! Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Dat hebben we dit keer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In de film zien we Saoirse Ronan als Florence Ponting. Voor welke film ontving zijn afgelopen editie een Oscarnominatie voor Beste Actrice in een Hoofdrol?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 juli. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en het boek bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 juni, 2018

Trailer